Kik vagyunk

Bemutatkozás

Galéria megtekintése

16 évvel ezelőtt, 2004-ben egy házaspár úgy döntött, hogy megalapítja a Csako-Team Kft.-t, ami azóta is 100%-ban megmaradt családi vállalkozásként.

Megalapításunk óta azért dolgozunk, hogy a Partnereinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, éppen ezért a folyamatos fejlődés kiemelten fontos szerepet tölt be életünkben.

A Csako-Team Kft. tevékenységi területei, alkatrészek tervezése és gyártása, célgépek-készülékek tervezése és gyártása, technológia szerelés-karbantartás, valamint technológiai folyamatok optimalizálása.

Filozófiánk középpontjában a Vevőcentrikusság, gyorsaság, pontosság és megbízhatóság áll.

 

 

 

 

1. Kedvezményezett neve: Csako-Team Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: ESZKÖZBESZERZÉS KAPACITÁSBŐVÍTÉS CÉLJÁBÓL A CSAKO-TEAM KFT NÉL TISZAÚJVÁROSBAN

Szerződött támogatás összege:
71.270.000 Ft
Támogatás mértéke: 50% (vissza nem térítendő támogatás)
Projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk szeretné a multinacionális autóipari beszállítói partnereivel a kapcsolatot megszilárdítani, valamint a gyártási kapacitást növelni. Cégünk eddig a speciális alkatrészeket outsourching tevékenységként külső alvállalkozókkal gyártatta le. Az új gépek beszerzése által mindenképpen versenyelőnyt szeretne Cégünk kiharcolni, ami mindenekelőtt meg fog nyilvánulni az alacsonyabb beszállítási árakban, valamint az új típusú gépek által elért kiváló minőség által. A gépek megvásárlásával tehát egyszerre tudunk árakat csökkenteni, valamint termelési volument növelni. A mai piaci versenyhelyzetben versenyelőnyt szükséges elérnünk a növekedéshez.

A projekt befejezési dátuma: 2019.09.25.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00721

2. Kedvezményezett neve: Csako-Team Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Innovációs Beruházás a Csako-Team Kft-nél
Szerződött támogatás összege:
15.000.000 Ft
Támogatás mértéke: 50% (vissza nem térítendő támogatás)
Projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk a megvásárolni kívánt géppel tovább tudja bővíteni fémforgácsolással előállítható termék palettáját. Korábbi években számos multinacionális autóipari beszállító céggel kerültünk kapcsolatba. Ezt az üzletágat szeretnénk a lehető leghatékonyabban kiépíteni, a nemzetközi hálózatokba történő bekapcsolódás céljából. A pályázati források által mind a belföldi, és mind a nemzetközi részvételünket nagy arányban fokozni tudjuk.

A fejlesztés megvalósításának köszönhetően tovább függetleníthetjük cégünket a beszállítóink esetleges késlekedései miatt. A beruházással jelentősen tudjuk gyorsítani, illetve optimalizálni a gyártási folyamatainkat. Az újonnan gyártandó terméknek köszönhetően új megrendeléseket is teljesíteni tudunk, ezáltal jövedelmezőségünk bővül, és új piacok lehetőségei is megnyílnak előttünk. Az új gép megvásárlásával bevételünket is nagymértékben növelni tudjuk, hosszú távon munkahelyteremtés is várható.  Olyan eszköz kerül beszerzésre jelen projekt során, amely a támogatási kérelem benyújtásakor nem állt rendelkezésünkre így annak beszerzése révén új termék jön létre cégünknél.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.10.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00059

 

Minősítéseink


Vissza